Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Παιδικά Πάρτι στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής


Καλώς ορίσατε στον όμορφο κόσμο της κεραμικής...Τρεις γενιές κεραμιστών και αγγειοπλαστών στο κέντρο ελληνικής κεραμικής στο μαρούσι σε ένα πολύ όμορφο και ζωντανό περιβάλλον ,προσφέρουν τους χώρους του Κέντρου για ψυχαγωγικές δημιουργικές εκδηλώσεις.
Τα παιδιά θα απασχοληθούν και θα διασκεδάσουν από ειδικευμένο προσωπικό και κεραμίστες με πείρα στα παιδιά, είτε με το σχέδιο και τη ζωγραφική είτε με την πηλοπλαστική όπου θα έρθουν σε επαφή με τον πηλό είτε θα έχουν την μοναδική εμπειρία να κάνουν τροχό αγγειοπλαστικής έχοντας μεγάλη ικανοποίηση για το τι μπορούν να κάνουν τα χέρια τους.
Στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού μπορούν να λάβουν χώρα και  εναλλακτικές μορφές καλλιτεχνικής ψυχαγωγίας (πχ προβολές dvd, καραγκιόζη, παιδικό θέατρο, μουσική, κ.α)
Υπάρχει η δυνατότητα να αναλάβουμε και την επιμέλεια των εκδηλώσεων (π.χ. φαγητό –ποτό-μουσική)

Oι γονείς μπορούν να απολαύσουν ένα ρόφημα στην αλέα του Κέντρου, όταν ο καιρός είναι καλός, σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον και να χαλαρώσουν όπως επίσης και στις βεράντες.
Οι άνετοι χώροι του πάρκινγκ του Κέντρου και η εύκολη πρόσβαση επί της Λ. Κηφισίας 207, στο Μαρούσι είναι ακόμη μια ευκολία.
 Οι εκδηλώσεις ή τα πάρτυ μπορούν να γίνουν (κατόπιν συνεννόησης) με την γραμματεία 9.00-3.00 καθημερινά στα γραφεία του ΚΕΚ στα τηλέφωνα 210 6144430 – 210 8025332 και στο e-mail: unioncer@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου